Učiteljica prijetila učenici: Makar završila u zatvoru ili ludari tebe ću prebiti
OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša”

Budva

Učiteljica prijetila učenici: Makar završila u zatvoru ili ludari tebe ću prebiti

Roditelji desetogodišnje učenice Osnovne škole “Stefan Mitrov Ljubiša” prijavili su policiji da je učiteljica S. P. njihovoj kćerki prijetila da će je prebiti i odrobijati.

Incident se dogodio minulog ponedjeljka, kada je učiteljica S.P. navodno uletjela u razred kom ne predaje i pitala “ko je ta učenica koja ju je sa drugaricom navodno ogovarala”.

Prema saznanjima “Vijesti” roditelji djevojčice policiji su prijavili da je nastavnica ulazila u dva odjeljenja kojima ne predaje i tražila učenice koje su preričavale priču, da se ljetos, dok su bile u školi na Žabljaku, učiteljica S.P tukla sa svojom koleginicom i vukla je za kosu.

Učiteljica S.P. je tog dana prvo ušla u učinicu kolegnice, sa kojom se navodno tukla na Žabljaku, a potom i učiniocu druge koleginice. 

Prema prijavi to se dogodilo  za vrijeme časa,  oko 8.30 sati. 

“Jedna od djevojčica koju je prethodno uznemiravala ušla je u učiniocu učiteljice koja predaje mome djetetu. Nakon toga je, kako mi je dijete ispričalo, ali i potvrdili drugi roditelji,  ušla bez kucanja u razred i po imenu tražila moje dijete.  I pored toga što je u toku bio čas, ona je ušla  i obratila se mome djetetu riječima - 'pa makar završila u zatvoru ili ludari tebe ću prebiti'. Potom je dodala i 'odrobijaću ih'”,  ispričao je roditelj  koji je prijetnje prijavio policiji.

Učiteljica u čiji je razred ušla S. P. prijavila je incident upravi škole, nakon čega je pokrenut disciplinski postupak.

vijesti.me

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.