Baranka planirala otmicu i ubistvo

Likvidacija osujećena

Baranka planirala otmicu i ubistvo

Slikarka Danijela Kisić-Petrović (65) uhapšena je juče u Baru kada je policija u njenom stanu pronašla hekler, tri pištolja, fantomku i lisice, koji su, kako se sumnja, trebalo da budu iskorišćeni u likvidaciji sugrađanina sa kojim je u sukobu - potvrđeno je Pobjedi iz policije.

Prema saznanjima Pobjede, istražitelji su imali operativna saznanja da ova Baranka priprema otmicu i ubistvo, što se, sudeći po dokazima, ispostavilo kao pouzdana informacija.

Zahvaljujući brzoj intervenciji policije, likvidacija osobe čiji identitet je poznat istražiteljima je osujećena.

Vijesti pišu pozivajući se na dobro obaviještene izvore da je Baranka zbog sudskih sporova vođenih u Baru, Ulcinju i na Cetinju prijetila tamošnjim sudijama i advokatima.

“Zbog ranijih prijetnji izuzeće su tražile sudije iz Bara koje su postupale u njenom predmetu, potom se isto dogodilo i sa sudijama u Ulcinju”, rekao je sagovornik Vijesti. 

Šta je sve zaplijenjeno u stanu Baranke pogedajte OVDJE.

Više dobro obaviještenih izvora iz bezbjednosnih službi pojašnjavaju da se radi o sofisticiranom oružju, namijenjenom uglavnom za profesionalne likvidacije, zbog malog gabarita, ali ubojnog dejstva.

Sve što je pronađeno navodi na sumnju da je Kisić- Petrović brižljivo isplanirala zločin, ne ostavljajući šansu žrtvi da preživi.

Lisice i fantomka istražitelje nesumnjivo navode na zaključak da je planirana otmica, a zatim ubistvo.

Pobjeda nezvanično saznaje da su istražitelji u petak dobili informaciju o namjerama Kisić-Petrović, koju već duže vrijeme policija označava kao bezbjednosno interesantnu osobu, kao i njenog sina Kristofera. Njeno ime operativno je pominjano tokom istrage zbog paljenja automobila i aktiviranja eksplozivnih naprava u Baru, ali nije bilo dokaza za to. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.