Ovako je izgledala pljačka kazina u Rožajama (VIDEO)
Foto: Screenshot

Ovako je izgledala pljačka kazina u Rožajama (VIDEO)

Službenici rožajske policije u kratkom roku su rasvijetlili pljačke kladionice i kazina u tom gradu i uhapsili osumnjičene Rožajce za ovo krivično djelo, maloljetnog S.S. (17) i M.M. (19).

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su,kako je saopštila Uprava policije, 6. decembra rasvijetlili dva krivična djela razbojništvo, počinjena na štetu kladionice „Volcano“ i kazina „Kojot“, i tom prilikom uhapsili maloljetnog S.S. (17) iz Rožaja i M.M. (19) iz Rožaja, zbog sumnje da su počinili ova krivična djela.

Oni su, kako se sumnja, 2. decembra koristeći fantomke i uz prijetnju gasnim pištoljima i metalnih palica, počinili krivično djelo razbojništvo na štetu kazina „Kojot“.

Na Facebooku se pojavio i snimak pljačke u kazinu:

 Na isti način S.S. i M.M. su, kako se sumnja, 21.11.2017. godine počinili krivično djelo razbojništvo na štetu kladionice „Volcano“ - saopštila je policija.

Sumnja se da su Rožajci prilikom izvršenja ova dva krivična djela prisvojili oko 3.000 eura.

"O događajima je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se M.M. privede uz krivičnu prijavu. Nakon salušanja, M.M. je sproveden sudiji za istragu Osnovnog suda u Rožajama koji je donio rješenje o određivanju pritvora, nakon čega je M.M. sproveden u ZIKS – zatvor Bijelo Polje. S.S. će takođe uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu za maloljetnike", naveli su iz UP.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.