Kremasti ruž u OVOJ boji je hit ove sezone
Ilustracija

Kremasti ruž u OVOJ boji je hit ove sezone

Ove sezone najpopularniji su ruževi u zagasitim tonovima šljive, kao i u nijansama ljubičaste, ali osim boje važno je da odaberete i teksturu za hladnije dane.

Ove sezone najpopularniji su ruževi u zagasitim tonovima šljive, kao i u nijansama ljubičaste, ali osim boje važno je da odaberete i teksturu za hladnije dane.

Pošto se radi o intenzivnoj boji, nećete pogriješiti ako se opredijelite za kremasti ruž, koji štiti usne od hladnoće i hidrira ih. Ne naglašava bore, lako se nanosi i skida, najbolje kombinacijom ulja i micelarne vode.

Novosti.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.