Počeo sajam

TC "Bazar"

Počeo sajam "Praznična trpeza"

Tržni centar “Bazar” praznovanje započinje sajmom "Praznična trpeza" koji je se održava tokom vikenda - 16. i 17. decembra.

Sajam je okupio veliki broj izlagača koji su predstavili široku ponudu prehrambenih proizvoda, rakija, kafa, čajeva, meda, raznih bezalkoholnih i alkoholnih pića i organske hrane.

IMG4310

"Svi posjetioci imaju mogućnost da, na jednom mjestu, pronađu domaće i kvalitetne proizvode kojima će obogatiti praznične trpeze.Prijatna atmosfera i dobro raspoloženje u našem centru umnogome doprinose pripremi za predstojeće praznike. Osim proizvoda, svim zainteresovanima su dostupni i izlagači koji će olakšati  odabir  korisnim savjetima i informacijama o proizvodima i načinu pripreme", poručili su iz TC "Bazar".

IMG4290

Sajam će biti otvoren do nedjelje, 17. decembra do 21h.

IMG4322

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.