Berane: Selo na meti lopova, odnijeli vrata i prozore sa kapele
ilustracija

Berane: Selo na meti lopova, odnijeli vrata i prozore sa kapele

Lopovi su obili kapelu u izgradnji u selu Donje Zaostro kod Berana u noći između četvrtka i petka i odnijeli dvoje eloksiranih vrata i prozor, pišu Vijesti.

Predsjednik Odbora za izgradnju kapele Veselin Radičević ogorčeno kaže da lopovi više ne prezaju ni od svetinja.

“Kapelu gradimo sopstvenim sredstvima, ali sada nećemo nastavljati radove, već ostavljamo ministru policije da je završi, pošto naši apeli za otkrivanje grupe lopova koji haraju selom godinama nijesu do sada urodili plodom”.

Radičević tvrdi da je posljednjih pet godina obijena svaka druga kuća u selu, ali da policija nije uspjela da otkrije lopove.

“Prosto ne možemo da vjerujemo da policija nije u stanju da otkrije počinioce tolikog broja provala. Nije to jedna, već desetine provaljenih kuća. I sada kapela u izgradnji. Ovo je vrhunac i preko ovoga se ne može. Od koga da tražimo zaštitu”.

“Ništa nam ne preostaje nego da se sami organizujemo  i da branimo selo od lopova”, rekao je Radičević.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.