Vidmar: Bomba je trebala da me ubije, hvala policiji što mi je spasila život
ilustracija

Vidmar: Bomba je trebala da me ubije, hvala policiji što mi je spasila život

Podgoričanin Miloš Vidmar (26) ispričao je da vjeruje da je eksplozivna naprava pronađena u njegovom automobili trebalo da ga ubije, i zahvalio se policiji što su mu spasli život.

 On je to rekao sinoć na saslušanju kod više tužiteljke Tatjane Begović, pišu Vijesti.

Vidmar i Miloš Radović (28) uhapšeni su prije dvije noći u podgoričkom naselju Zagorič, nakon što je policija u "golfu" dvadesetšestogodišnjaka pronašla improvizovanu eksplozivnu napravu jake razorne moći. 

"Tužiteljki je rekao da nema pojma odakle naprava ispod njegovog sjedišta, jer automobil nije mogao da se zaključa. Rekao je da vjeruje da mu je bila namjenjena, ali da ne sumnja ni na koga i da misli da to može imati veze sa njegovim bratom", kazao je Vidmarev branilac, advokat Ratko Pantović.

Milošev brat, Nemanja Vidmar pravosnažno je osuđen na 13 godina i pet mjeseci zatvora zbog ubistva Luke Milića.

Prema saznanjima "Vijesti" Radović je tužiteljki rekao da ne zna ništa o bombi i da ih je policija zaustavila čim je ušao u vozilo. Nakon hapšenja Vidmara i Radonjića policija je saopštila da su spriječili nastavak sukoba zaraćenih kriminalnih klanova.

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.