Podgorica: Otac prijavio pokušaj otmice ćerke
Podgorica

Podgorica: Otac prijavio pokušaj otmice ćerke

Otac dvanaestogodišnje djevojčice prijavio je policiji da je, navodno, danas oko 13 časova nepoznata osoba pokušala da otme njegovu ćerku u Podgorici, saznaje nezvanično portal CdM.

Kako piše taj portal pozivajući se na nezvanične informacije,  djevojčica je prelazila ulicu na pješačkom prelazu, kada se zaustavio automobil u kojem se nalazio muškarac koji joj je ponudio bombon.

Ona je krenula ka automobilu, ali se onda uplašila i pobjegla kao i vozač automobila. Sve to se, navodno, dogodilo naočigled prolaznika.

Prema istom izvoru, policiji radi na rasvetljavanju događaja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.