U stanu Beranca pronađen heroin
Ilustracija

U stanu Beranca pronađen heroin

Protiv Beranca R.S. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je počinlo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Odsjeka i CB Berane su, 14.decembra oko 14 časova i 20 minuta, na osnovu usmene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, a postupajući po operativnom podatku, izvršili pretres kuće koju koristi R.S.(45) iz Berana. Tom prilikom, policijski službenici su kod R.S. pronašli i oduzeli manju kutiju u kojoj se nalazilo sedam pvc zamotuljaka sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, ukupne težine od oko 5,2 grama, kao i mobilni telefon marke „Samsung“", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem  državnom  tužilaštvu  u Bijelom Polju koji je naložio da se R.S. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađena materija biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.