Podgorica: Dok je spavao ukrao mu novčanik, dokumenta, telefon i automobil
Ilustracija

Podgorica: Dok je spavao ukrao mu novčanik, dokumenta, telefon i automobil

D.B. (29) iz Mojkovca,koji je nastanjen u Podgorici,uhapšen je juče zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa u sticaju sa krivičnim djelom oduzimanje vozila. Ovo krivično djelo je rasvijetljeno u sadejstvu sa CB Nikšić. Posebni izvještaj protiv osumnjičenog je državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijet 13.decembra.

"Name, 13.12.2017.godine, u službene prostorije CB Podgorica pristupio je Ž.D. iz Podgorice, koji je prijavio da mu je iz stana otuđena jakna u kojoj se nalazio novčanik sa ličnim dokumentima, kao i oko 50 eura, mobilni telefon i ključevi od vozila marke „VW Golf V“, te da mu je sa parkinga ispred zgrade u kojoj stanuje otuđeno  navedeno vozilo", saopšteno je iz Uprave policije.

Preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja, policijski službenici su veoma brzo došli do sumnje da je izvršilac ovih krivičnih djela D.B.

"D.B. je naime u noći 12/13.12.2017. godine prenoćio u stanu kod Ž.D. i u ranim jutarnjim časovima, dok je oštećeni Ž.D. spavao, otuđio navedene predmete a zatim izašao iz stana i navedenim vozilom se odvezao do Nikšića. U Nikšiću je kontrolisan od strane službenika CB Nikšić i tom prilikom su mu i oduzeti predmeti koje je, kako se sumnja, otuđio", saopšteno je.

D.B. je, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave, priveden nadležnom tužiocu.

 

                                                                                               

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.