Zavirite u novu sezonu serije Ubice mog oca(VIDEO)
Ubice moga oca

Zavirite u novu sezonu serije Ubice mog oca(VIDEO)

Da li je Jelena preživjela? Da li je Natalija ubila svoju ćerku? Šta kriju fascikle Olje Jakovljević? Ko je ubio Mileta i da li je možda Marjanović Aleksandrov pravi otac? I gdje je misteriozno nestao…

Spremite se za novu sezonu omiljene serije Ubice moga oca koja donosi brojna uzbuđenja i obrte, kao i događaj koji će Aleksandru iz korijena promijeniti život. Stižu i glumačka pojačanja – Anica Dobra, Andrija Milošević, Miša Janketić, Tihomir Arsić, Miša Dragičević, Denis Murić, Rale Milenković, Sergej Trifunović i drugi, dok će novu pjesmu serije koju je pisala Aleksandra Kovač pjevati Šaban Šaulić.

NOLE7271

Otkrijte šta vas još očekuje u jednoj od najgledanijih serija u Crnoj Gori i regionu, 18. decembra na TOP kanalu od 20h.

Ubicemogoca2

Otkrivamo sadržaj prve epizode, koju nestrpljivo iščekujete:

Nakon pucnjave u kafiću gdje ima nekoliko mrtvih i Jelenina sudbina je neizvjesna. Aleksandar je zbog toga potpuno van sebe, Mirko pokušava da bude racionalan i obavi uviđaj. Policija blokira grad, počinje opsežna istraga. Iako rastrojen zbog svega što se desilo, Aleksandar shvata da je možda i on bio meta pucnjave, što istragu vodi na sasvim drugi kolosijek. A načelnika Marjanovića i dalje nigdje nema…

Ekipa serije, obogaćena novim članovima, potrudila se da opravda velika očekivanja publike:

Scenario: Nataša Drakulić i Predrag Antonijević

Reditelji: Ivan Živković i Miroslav Lekić

Direktori fotografije: Miloš Kodemo i Marko Mladenović Cile

Scenograf: Nikola Berček

Kostimograf: Senka Kljakić

U glavnim ulogama su Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Miodrag Radonjić, Elizabeta Đorevska, Katarina Radivojević i Nataša Ninković.

U prvoj epizodi se po prvi put pojavljuje i Sergej Trifunović.

 

Prvi put ovu domaću seriju premijerno može da gleda Crna Gora, Srbija, Bosna, Makedonija, kao i cijela dijaspora na Telemach-u, Total TV-u, SBB-u i to već u osnovnom paketu. Svaka epizoda će biti dostupna dan nakon premijere u Video klubu preko EON aplikacije. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.