Ceca: Veljko je slavio rođendan bez mene
Svetlana Ceca Ražnatović

Sin nije zvao mamu

Ceca: Veljko je slavio rođendan bez mene

Veljko Ražnatović u nedjelju je napunio 21 godinu, a slavio je dva dana sa prijateljima.

Ovog puta sa njim nije bila mama Svetlana Ražnatović, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, a nije je pozvao na veselje jer je odlučio da slavi na Kopaoniku, dok je folk diva bila gost na koncertu kolege i prijatelja.

Iako je prethodnih godina pravio žurku za svoj rođendan kojoj su prisustvovali mnogi prijatelji porodice Ražnatović, Veljko, Cecin prvjenac, ove godine je odlučio da divan dan slavi sa najbližim prijateljima i bez mame. Ceca za "Blic" otkriva da je ovo prva godina da je Veljko sam organizovao svoje slavlje na kojem je okupio svoje društvo. Veljko je rođendan dočekao na Kopaoniku, da bi se zatim žurka nastavila čitav dan.

"Postoji sada neki novi trend da se rođendani dočekuju uveče, pa se sjutra slavi cio dan. Tako je i on uradio. Na Kopaoniku je proslavio rođendan sa prijateljima i sestrom, a onda se vraćaju za Beograd. Ovo prvi rođendan koji je on slavio bez mene, sa svojim prijateljima. Dok su bili mali, o žurkama sam odlučivala ja, sada kada su veliki, oni vode brigu o svojim žurkama, a ja o mojim. Zato ja došla da njegov rođendan proslavim sa svojim kolegom Miroslavom Ilićem, kojem je takođe rođendan kada i mom Veljku", rekla je Ražnatovićeva.

Blic.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.