Zatvorenik se predao poslije 20 godina bjekstva
Ilustracija

Zatvorenik se predao poslije 20 godina bjekstva

Zatvorenik, koji je prije 20 godina pobjegao iz federalnog zatvora u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, uhapšen je po povratku iz svoje rodne zemlje, Libana.

Gasan Saleh (66), uhapšen je prošlog mjeseca kada je sletio u Njujork iz Libana, piše Tanjug.

Policajac Čed Senzor rekao je da je Saleh znao da se nalazi na listi tražnih osoba kad je odlučio da se vrati nazad u SAD, prenosi AP.

Saleh je pobjegao iz zatvora nadomak Bredforda u Pensilvaniji 1997. godine, kada je radio na terenu. U momentu bijega, Saleh je odslužio šest godina zatvorske kazne, na koju je osuđen zbog prodaje heroina u Mičigenu.

On će se pojaviti pred federalnim sudom u Iriju u Pensilvaniji, a trenutno se nalazi u pritvoru u Njujorku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.