Žene u ovim horoskopskim znacima su partnerke iz snova
Ilustracija

Stvorene za idealan brak

Žene u ovim horoskopskim znacima su partnerke iz snova

Prema astrologiji, žene rođene u ova tri horoskopska znaka najbolje su partnerke za bračnu zajednicu.

1. RAK 

Rak ne zna voljeti polovično i gaji intenzivna osjećanja prema svom partneru. Nema toga što neće uraditi za muškarca kojeg voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatizovanju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi dati. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

Ona je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuva i posebno voli kuvati za druge. Biće posvećena majka kojoj su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost. 

2. OVAN 

Muškarci jednostavno padaju na koljena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ženom u znaku Ovna. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnerkom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvijek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njezinoj podršciosjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

3. LAV

Ponosna i strastvena lavica uz sebe treba partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba se previše truditi oko zavođenja – sve ih privlači njen urođeni šarm. 

Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana partnerka koja voli potpuno nesebično. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj djeci.

Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.