Snimio vlastitu smrt: Mladić pao sa 62. sprata (VIDEO)
Foto:Screenshot

Kina

Snimio vlastitu smrt: Mladić pao sa 62. sprata (VIDEO)

Ekstremni sportista i zavisnik od adrenalinu Vu Jongning (26) stradao je kada je pao sa vrha nebodera.

Dvadesetšestogodišnja kineska zvijezda Jutjub Vu Jongning stradao je nakon pada sa vrha zgrade od 62 sprata.

On je naime, pokušavao da izvede akrobaciju sa krova zgrade, ali je izgubio kontrolu i pao. Tijelo je pronašao čistač prozora, a nesrećni događaj zabilježila je kamera koju je Vu postavio na susjednoj zgradi kako bi snimio svoj vratolomni poduhvat.

Jongning je bio internet zvijezda, poznata po video-snimcima od kojih zastaje dah.

Tragediju je potvrdila njegova djevojka 8. decembra kada je ispričala da je dva dana kasnije trebalo da od njenih roditelja zatraži blagoslov da je zaprosi i da je zaradom od video-snimka koji je na dan smrti pokušavao da napravi želio da njenim roditeljima kupi poklon.

Jongning je poginuo mjesec dana prije nego što je javnost za njegovu smrt saznala kada su njegovi fanovi pokušavali da dođu do informacije zašto ne objavljuje snimke na svom kanalu.

Video-snimak je uznemirujućeg sadržaja:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.