Munja udarila avion na letu iz Amsterdama za Beograd
ilustracija

Munja udarila avion na letu iz Amsterdama za Beograd

Avion holadske kompanije “Transavia” na letu Amsterdam - Beograd danas je desetak minuta po uzlijetanju pogodila munja, pa je posada dobila nalog da se vrati na amsterdamski aerodrom “Šipol”, radi neophodnih provjera bezbjednosti.

Munja je pogodila letjelicu bočno, s lijeve strane, uz jak bljesak, javlja Tanjugov izjveštač, koji se tim avionom vraćao sa profesionalnog zadatka u Hagu.

Ovaj "udarac" među oblacima uslijedio je nakon što je let prethodno kasnio tri sata i konačno poletio u 11.20.

Kapetanovo obavještenje o povratku nije izazvalo pretjerano uznemirenje kod putnika, pošto su čuli da neće morati da preduzimaju ništa, osim da ostanu vezani na svojim sjedištima.

Avion je bezbjedno sletio nazad na aerodrom “Šipol” i čeka nephodne tehničke provjere, nakon čega će putnici znati da li će i kako moći da nastave put.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.