Srbin blokirao saobraćaj u Parizu da bi pozdravio Vučića
Foto:Screenshot

Srbin blokirao saobraćaj u Parizu da bi pozdravio Vučića

Srbin iz Bora, vozač kamiona, blokirao je danas nakratko saobraćaj na pariskom trgu Madlen, kako bi se pozdravio sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

On je, naime, ugledao Vučića u trenutku kada je srpski predsjednik davao izjavu medijima pred odlazak na svečani ručak, koji šefovima država i vlada francuski predsjednik Emanuel Makron priređuje u Jelisejskoj palati, javio je Tanjug.

On je u Parizu najprije je Vučiću mahnuo iz kamiona, a kada mu je Vučić uzvratio, stao je, izletio iz kamiona i pozdravio se sa njim.

Francuski bezbjednjaci, dodijeljeni predsjedniku Srbije tokom boravka u Parizu, na Samitu o klimi, s malom nervozom su ispratili scenu.

Srpski predsjednik inače ima čast da prisustvuje ručku, ali i na konferenciji o klimi kao jedini predstavnik zemalja Zapadnog Balkana.

Snimak možete pogledati OVDJE.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.