Dijete se okliznulo na ledu, a otac umjesto da pomogne šutno ga u stomak(VIDEO)
Foto: Screenshot

Otac monstrum

Dijete se okliznulo na ledu, a otac umjesto da pomogne šutno ga u stomak(VIDEO)

Dječak se okliznuo na ledu i nije mogao da ustane, a onda je njegov otac uradio nešto zbog čega je ubrzo uhapšen.

"Monstruozni otac" snimljen je u Kirgistanu kako šutira svoje dijete, koje se okliznulo na ledu. Mališan je pao na zaleđenom trotoaru, a dok je pokušavao da ustane, njegov tata je sve to nepomično posmatrao.

U jednom trenutku je prišao i snažno šutnuo dijete u stomak, koje je od siline udarca odletjelo. Posle toga ga je cimnuo za ruku i povukao, a onda je krenuo da dijete čisti od snijega kao da ništa nije bilo.

Ovom čovjeku to nije bio prvi put da maltretira dijete, tako da je ubrzo uhapšen.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.