Rotaract klub Podgorica prikupio 2.965 eura za JU

Rotaract klub Podgorica prikupio 2.965 eura za JU "Komanski most"

Rotaract club Podgorica proslavio je svoj treći rođendan u duhu humanosti i dobrih djela i prikupio je 2.965 eura. Prikupljena sredstva namijenjena su za poboljšanje uslova za štićenike JU "Komanski most", u cilju što većeg osamostaljivanja i njihove reintegracije u društvo, saopšteno je iz ovog kluba.

“Rad JU “Komanski most” je od neprocjenjivog značaja i svaki čin pomoći ovoj instituciji je važan za njene korisnike, te se nadam da će i sredstva koja smo skupili doprinijeti i unaprijediti rad ove institucije.”, rekao je predsjednik Rotaract Kluba Podgorica Dušan Velimirović.

Kao i svake godine, rođendan je bio humanitarnog karaktera, uz bogat muzički i scenski program, praćen insertima iz filmova, ali i videom koji su napravili članovi kluba.

"Značajan dio sredstava prikupljen je tradicionalnom rođendanskom lutrijom i donacijama. Takođe, svoj dopinos dali su svi prisutni gosti bez čije humanosti i dobre volje ova proslava ne bi bila ista.

Ideja i misija Rotarakt kluba je da njeni članovi pomažu, na volonterskoj osnovi, zajednici u kojoj bistvuju i stvaraju. Ciljane organizacije i udruženja kojima Rotaract klub pomaže su bazirane na pomoći specifičnim grupama stanovništva koji su u stanju nemogućnosti adekvatnog staranja o sebi i ljudima oko sebe", saopšteno je.

Rođendanu su prisustvovali direktor JU "Komanski most" Vaselj Dušaj i četiri korisnika iz ove ustanove, gdje je gospodin Dušaj u svom obraćanju opisao instituciju i njene aktivnosti i istakao posebnu zahvalnost Rotaract Klubu Pogorica za ovo humano djelo.

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.