SNP dužna najmanje 300.000 eura
Ilustracija

Joković saopštio na sjednici Glavnog odbora

SNP dužna najmanje 300.000 eura

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković saopštio je na sjednici Glavnog odbora da je ta stranka dužna najmanje trista hiljada eura, saznaje Pobjeda.

Više izvora Pobjede, koji su prisustvovali sjednici kazali su da je Joković izrazio duboku zabrinutost zbog stranačkih finansija i preporučio mjere konsolidacije.

Dugovanja su nastala mahom u posljednje četiri godine. "Članovi su upoznati o finansijskom stanju u partiji, pa je Odbor predložio mjere za konsolidaciju", naveo je SNP u saopštenju nakon sjednice, ali nije pomenut konkretan iznos stranačkih dugovanja.

Izvori Pobjede tvrde da je preporučena štednja na svim nivoima, što uključuje i smanjivanje plata zaposlenima. Ranije mjere su uključivale i minimalce koji iznose 193 eura.

Sjednici Glavnog odbora ponovo nijesu prisustvovali bivši predsjednik te partije Srđan Milić i bivša poslanica Snežana Jonica, koji bojkotuju sjednice GO od kada je na čelu SNP-a Vladimir Joković. Izvori Pobjede tvrde da je i "pored opstrukcija od strane oponenata, Joković uspio da ostvari stabilnu većinu u Glavnom odboru, jer ima podršku 70, od 127 članova".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.