Pribilović na konferenciji „Deset godina zajedničkog rada u oblasti rodne ravnopravnosti – dostignuća i izazovi“
Foto: Gov.me

Pribilović na konferenciji „Deset godina zajedničkog rada u oblasti rodne ravnopravnosti – dostignuća i izazovi“

Ministarka javne uprave Suzana Pribilović govorila je na konferenciji povodom obilježavanja desetogodišnjice od potpisivanja Memoranduma o saradnji između Ministarstva za ljudska i manjinska prava, Misije OEBS-a u Crnoj Gori i crnogorskih opština: Deset godina rada u oblasti rodne ravnopravnosti – dostignuća i izazovi.

"Pored ministarke Pribilović, u uvodnom dijelu Konferencije govorili su i Maryse Daviet, šefica Misije OEBS-a u Crnoj Gori, Amarsanaa Darisuern, viša savjetnica za rodna pitanja OSCE, Nada Drobnjak, predsjednica Parlamentarnog odbora za rodnu ravnopravnost i Biljana Pejović, načelnica odjeljenja za rodnu ravnopravnost, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava", navodi se u saopštenju iz kabineta ministarke Pribilović.

Konferencija je dio projekta Misije OSCE, pod nazivom ˝Podrška unapređenju standarda dobrog upravljanja u Crnoj Gori“ i okuplja učesnike iz institucija u Crnoj Gori i regiona iz oblasti rodne ravnopravnosti, sa posebnim akcentom na predstavljanje rezultata postignutih na opštinskom nivou.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.