Hrtvatska: Sniježna oluja odnijela jedan život
Foto:24sata.hr

Hrtvatska: Sniježna oluja odnijela jedan život

Sniježna oluja u Gorskom Kotaru odnijela je jedan život, kada je jak jugo srušio merdevine naslonjene na kuću u mjestu Belo Selo kod Fužina na kojima je bio 33-godišnjak, koji je nakon pada poginuo.

Kako su prenijeli hrvatski mediji, on je pokušavao da popravi oštećenja na kući od vjetra.

Zbog srušenih stabala na saobraćajnici zatvoren je put od Delnica prema Crnom Lugu i Čabru, a na auto-put Rijeka–Zagreb između Kikovice i Delnica otvoren je samo za lična vozila, tako da ostali voze obilazno starim putem kroz Gorski Kotar.

Nabujala Kupa zbog obilne kiše se prelila na obližnje puteve, pa je zatvoren put između sela Zapeć i Blaževci.

Zbog srušenih stabala i jakog vjetra prekinut je saobraćaj državnom cestom Delnice-Crni Lug-Gerovski Kraj (DC32).

Nevrijeme je uzrokovalo i kvarove na kontaktnoj mreži pa se prekinut saobraćja i na dionici željezničke pruge Rijeka-Zagreb između Delnica i Lokava.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.