Marokanac opljačkao Podgoričanku
ilustracija

Marokanac opljačkao Podgoričanku

Podgorička policija rasvijetlila jekrađu telefona koje je prošlog mjeseca na štetu Podgoričanke V. P. počinio Marokanac.

"Službenici CB Podgorica – Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta su 07.12.2017. godine državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli posebni izvještaj, kao dopunu krivične  prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv N.E.A. (22) iz Rabata, državljanina Maroka, zbog postojanja osnovane sumnje da je na štetu V.P. počinio krivično djelo razbojništvo", saopštila je danas Uprava policije.

19. novembra  V.P. iz Podgorice je policiji prijavila da joj je nepoznato muško lice istog dana, oko 10,45 časova, u naselju Drač u Podgorici, uz upotrebu fizičke sile otuđilo mobilni telefon marke „Samsung“.

"U prijavi je navela da je u ruci držala mobilni telefon, te da joj je u jednom momentu sa leđa prišlo nepoznato muško lice koje joj se obratilo na engleskom jeziku, zbog čega je ona zastala misleći da mu treba pomoć. Nakon toga on ju je, kako je prijavila, uhvatio rukama za vrat, oteo joj mobilni telefon iz ruke i trčećim korakom se udaljio u nepoznatom pravcu", naveli su iz policije.

Pregledom video materijal sa kamera za sigurnosni video nadzor u neposrednoj blizini mjesta događaja uočeno je kretanje razbojnika.

"Daljim operativnim radom na terenu došlo se do sumnje da je izvršilac krivičnog djela N.E.A, inače tražilac azila u Crnoj Gori sa privremenim smještajem u prihvatilištu na Koniku. On se nalazi na izdržavanju kazne zatvora u ZIKS–u, zbog ranije izvršenih krivičnih djela, te je iz tog razloga posebni izvještaj protiv njega nadležnom tužiocu procesuiran u redovnom postupku", saopštila je UP.

                                                                                            

                                                                                        

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.