Real Madrid protiv PSŽa, duel Čelsija i Barselone

Parovi osmine finala Lige šampiona

Real Madrid protiv PSŽa, duel Čelsija i Barselone

Fudbaleri Real Madrida će u osmini finala Lige šampiona igrati protiv Pari Sen Žermena, dok će snage odmjeriti i Čelsi i Barselona, odlučeno je danas žrijebom u Nionu.

Real i PSŽ su se do sada sastajali šest puta, oba kluba su upisala po dvije pobjede, a dva meča su završena remijem.

Prošlosezonski finalista, ekipa Juventusa, igraće protiv Totenhema u osmini finala. Ta dva kluba se nikada do sada nisu sastajala u evropskim takmičenjima.

Veliki derbi i dva uzbudljiva meča očekuju se i u duelu Čelsija i Barselone. 

Engleski i španski klub su do sada odigrali 12 međusobnih duela, sve u Ligi šampiona. Čelsi je pobijedio četiri puta, a Barselona tri. Poslednji put su se sastali u polufinalu u sezoni 2011/12. kada je londonski klub bio bolji i plasirao se u finale.

Prve utakmice osmine finala igraće se 13, 14, 20. i 21. februara, dok su revanši 6. i 7. marta, odnosno 13. i 14. 

Parovi osmine finala Lige šampiona: 

Juventus Totenhem
Bazel Mančester siti
Porto Liverpul 
Sevilja Mančester junajted
Real Madrid Pari Sen Žermen
Šahtjor Roma
Čelsi Barselona 
Bajern Minhen Bešiktaš

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.