Uhapšen Podgoričanin: Sačekao ženu ispred prodavnice da je izbo kuhinjskim nožem
Ilustracija

Pokušaj ubistva

Uhapšen Podgoričanin: Sačekao ženu ispred prodavnice da je izbo kuhinjskim nožem

Branislav Pupović (34) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je juče ujutru ispred prodavnice “Planet“ na Zlatici nožem izbo sugrađanku Vesnu Tadić (37).

Policija je juče oko 8,20h, obaviještena od strane osoblja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Podgorici da je u njihove prostorije zbog pružanja medicinske pomoći primljena V.T, sa višestrukim povredama nanijetim hladnim oružjem – nožem koje joj je nanijelo tada nepoznato lice.

"Odmah po primljenom obavještenju službenci CB Podgorica su, po nalogu postupajućeg državnog tužioca, izašli na lice mjesta, prikupili obavještenja od građana, izuzeli video materijal sa kamera za sigurnosni video nadzor koje se nalaze u neposrednoj blizini mjesta događaja i preduzeli druge operativne mjere i radnje. Sve preduzete aktivnosti su veoma brzo rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode B.P.", saopštila je Uprava policije.

Kriminalistička obrada, kako dodaju iz policije,  upućuje na sumnju da je B.P došao u ulicu Lovćensku u neposrednoj blizini prodavnice „Planet“ te da je prethodno sa sobom ponio veći kuhinjski nož koji je uzeo iz porodične kuće.

Nakon obavljene trgovine u navedenoj prodavnici Tadić se uputila ka svom vozilu i tada joj prilazi Pupović koji joj je bez ikakve najave i povoda, kuhinjskim nožem nanio više ubodnih rana u predjelu tijela, nakon čega je pobjegao.

Prema informacijama iz policije, u Urgentnom centru KCCG oštećenoj je ukazana medicinska pomoć i ona je nakon preduzetih medicinskih  procedura otpuštena na kućno liječenje.

"Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se B.P. liši slobode i da mu se privede iz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju. Nakon saslužanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju B.P. u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu", zaključuju iz Uprave policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.