URA, Demokrate i SDP: Da imate imalo stida, zavukli bi se u mišje rupe
Protest

Poručili DPS-u

URA, Demokrate i SDP: Da imate imalo stida, zavukli bi se u mišje rupe

Da imate imalo stida, zavukli bi se u mišje rupe, a ne brojali naše hrabre sugrađane koji su digii glas zbog vaše izborne krađe, ukazali su cetinjski odbori Građanskog pokreta URA, Demokratske Crne Gore i Socijaldemokratske partije (SDP) u odgovoru na današnje saopštenje DPS Cetinje.

GP URA, Demokrate i SDP organizovali su danas na Cetinju protestnu šetnju tokom koje su poručili da žele da pokažu prkos onima koji su naredili nasilje nad kandidatima za odbornike, simpatizerima ovih partija i građanima tokom izbora koji su održani 26. novembra.

"Vi, koji ste i pored kupovine glasova, pritisaka i namještenih konkursa - doživjeli debakl sa oko 1.000 glasova manje u odnosu na prethodne izbore, a u konačnom i manje glasova od opozicije, govorite o izbornom porazu. Čijem? Vašem? Malo vam je što ste brutalno napadali poslanike, odbornike i slobodne građane, prskali suzavcima i vadili pištolje, a u zgradi Prijestonice i vašim štabovima za kupovinu glasova držali nauružane kriminalce, nego nas danas jos snimate i lažno prebrojavate. Da imate morala, ćutali bi i crvenili se, ali vi za stid ne znate, što konstantno i pokazujete", navodi se u zajednčkom saopštenju GP URA, Demokrata i SDP.

Iz te tri partije su poručili DPS-u da umjesto što pričaju o njima, koji su moralne gromade za svakog DPS-ovca, odgovore Cetinjanima "šta je sa više od 25 miliona duga, akontacijama koje ne vraćaju i kako se vaše imovinsko stanje značajno popravilo, dok su građani Cetinja sve siromašniji".

"Fotografije odlazećeg gradonačelnika iz izborne noći, sa novim najbližim sardnicima koji posjeduju debele policijske dosijee i ljudima sa kapuljačama koje ste doveli da napadaju Cetinjane su vaša najbolja slika i oličenje svega čemu pripadate", ukazale su tri opozicione partije.

Oni su poručili DPS-u i da "koliko god laži plasirali u saopštenjima, neće uspjeti da pobjegnu od činjeice da su im kriminalci i batinaši, koje su doveli da tuku naše Cetinjane, jedini preostali partneri na putu ka političkom kraju”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.