Kolić: Đukanović padom rejtinga partije pokušava da obeshrabri opozicione birače
Dženan Kolić

Demokrate DPS-u uzele 4 816 glasova

Kolić: Đukanović padom rejtinga partije pokušava da obeshrabri opozicione birače

Đukanović i dalje pokušava da jasno vidljivi pad rejtinga partije koju predvodi opravda samo njemu znanim kombinatorikama, kako bi pokušao obeshrabriti opozicione birače. Primjetno je i da vješto izbjegava činjenicu da su Demokrate na posljednjih sedam lokalnih izbora DPSu uzele 4816 glasova, ocijenio je potpredsjednik Demokrata Dženan Kolić.

"Predstavljajući se kao jedini zaštitnik Crne Gore, daje sebi za pravo da po hiljaditi put proglašava izdajnike i etiketira ko je "željan vlasti". Čovjek koji je na vlasti otkako je prohodao. Ali da krenemo redom. Ako od nekoga postoji opasnost za Crnu Goru i njene građane, to je od Mila Đukanovića. Upravo je on rukovodio uništavanjem države, rasprodajom crnogorske obale, hotela, šuma, rudnih bogatstava", naveo je Kolić 

Prema Kolićevim riječima, Đukanović je prodao sve što se moglo prodati i svaki cent stavio u privatne džepove.

"U ratnim godinama bio je taj koji je predvodio granatiranje i uništenje gradova, a u miru je bio taj koji je predvodio uništenje fabrika i crnogorske privrede. I danas, kao neko ko najbrutalnijim zloupotrebama održava vlast 27 godina, napada druge da su željni vlasti. Iz svake rečenice se jasno može vidjeti ničim utemeljeni hvalospjev, što govori o strahu koji je obuzeo njegove redove. Jasno je da ideja Pobjeda, a ne podjela ruši strategiju DPSa i da je Đukanoviću itekako pomrsila račune. Otuda i napadi na Demokratsku Crnu Goru i građansku opoziciju. Primjetno je da Đukanović opet počinje sa prebrojavanjem po vjeri i naciji, ne bi li po ko zna koji put pokušao da  zavadi braću, komšije i kumove. Očajnička borba protiv ideje pomirenja Crne Gore, koju intenzivno predvodi DPS, ne može i ne smije pobijediti. Zato smeta Đukanoviću što su Demokrate u Tuzima ušle u biračko tijelo DPSa sa više od 5%, što smo u Petnjici popravili rejting nekoliko puta, a u Prijestonici spustili DPS za tri mandata", zaključio je Kolić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.