Anastasija napravila haos na rođendanu svog brata (VIDEO)
Veljko i Anastasija

Ovako se provode Ražnatovići

Anastasija napravila haos na rođendanu svog brata (VIDEO)

Veljko Ražnatović danas puni 21 godinu, a sa svojim prijateljima je ovaj dan dočekao u provodu na Kopaoniku. Anastasija je bacila sve u trans.

Društvo je bilo veoma raspoloženo, a muzika je svirala samo za Ražnatoviće.

Anastasija je sa razlogom bila jedna od najveselijih na proslavi.

Nakon što su se svi opustili, zatražili su da Anastasija zapjeva. 

 

Објава коју дели В Р (@vexraz96) дана 9. Дец 2017. у 10:21 PST

 

Iako je atmosfera bila na zavidnom nivou i prije njenog izvođenja nekoliko numera, pravi haos je nastao kada se Cecina ćerka latila mikrofona i ponesena euforijom popela na stolicu, a onda pustila glas.

 

Објава коју дели В Р (@vexraz96) дана 9. Дец 2017. у 10:34 PST

Anastasija je otpjevala nekoliko numera, a srećno društvo je slavilo do jutra. Ona je i putem društvene mreže Instagram svom bratu čestitala rođendan.

"Srećan ti rođendan. Najvažnija osoba u mom životu, moj brat. Želim ti srećan rođendan i volim te cijelim srcem", napisala je ponosna sestra na društvenoj mreži.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.