Crna Gora danas otvara dva poglavlja
Ilustracija

Sloboda kretanja radnika i Pravo osnivanja preduzeća i sloboda pružanja usluga

Crna Gora danas otvara dva poglavlja

Crna Gora će na Međuvladinoj konferenciji koja će se održati danas 11. decembra, u Briselu otvoriti pregovore u dva poglavlja.

To su 2. Sloboda kretanja radnika i 3. Pravo osnivanja preduzeća i sloboda pružanja usluga.

"Održavanje Međuvladine konferencije na kojoj će se otvoriti nova poglavlja je potvrda, kako uspješno sprovedenih reformi u ovim oblastima, tako i odlučnosti i posvećenosti Vlade i cijelog društva strateškom, evropskom kursu naše države", saopšteno je iz Ministarstva evropskih poslova.

Državnu delegaciju Crne Gore predvodiće ministar evropskih poslova Aleksandar Andrija Pejović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.