DPS Demokratama: Šta vas to čini poslanicima, sem otetih para od građana?
DPS

DPS Demokratama: Šta vas to čini poslanicima, sem otetih para od građana?

Pametan čovjek se uči na tuđim greškama a Demagozi ni na svojim, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

"Nije vam bilo dovoljno što je vaša primitivno-vulgarna retorika prezrena i od građana ocijenjena kao nedostojna crnogorske političke scene? Nije vam bilo dosta što ste predmet podsmjeha, ne samo našeg, već i svojih opozicionih kolega? Što ste mjesecima najavljivali da ćete nekog "nokautirati", "zbrisati",  iz fotelja "izvrtati" , da ćete briljirati na nedavno održanim izborima, da vam ravnog nema. Žao nam je, ali smo morali da vas iz tog nedosanjanog sna trgnemo, zajedno sa građanima svedemo na vama pripadajuću mjeru i smjestimo na odgovarajuće mjesto. Gubitničko, naravno. Vazda za vas i vaše političke očeve rezervisano", poručuju iz DPS-a Demokratama.

Iz DPS kažu da "kao što demagozima i priliči i skribomanski pišu o nečemu o čemu ništa ne znaju".

"Tvrdite da o budžetu govorite sa pozicije poslanika. Izvinite, ali što vas to čini poslanicima sem miliona eura koje ste na račun tog statusa od građana uzeli? Zagovarate dokazano samoubilački bojkot, kako biste u radno vrijeme uskakali u kuće domaćina, uznemiravali ih, primoravali da za vas glasaju?! Tumarate po tuđim dvorištima ne biste li uhvatili priliku da preotmete nekog glasača vašim dojučerašnjim stranačkim kolegama?! Mjera vašeg "ekspertskog" razumijevanja u finansije i budžet je zavlačenje građanima ruke u džep, i tako već trinaest mjeseci. Bez stida i srama. Za razliku od vas poslanici DPS-a u Parlamentu rade po Ustavu i zakonu, u odborima, na plenumima, predstavljaju našu državu na različitim spoljno-političkim pozicijama. Dakle, primaju plate za ono što su zaradili i uradili za državu i građane.  Za razliku od vas koji uzimate nezarađen novac, za vas i vašu stranku. Otimate  ga od građana, za kakav učinak?! Jedan pres dnevno, 3 saopštenja i po koja afera preko vaših uličnih "specijalaca". Doduše da ste skribomani, priznajemo. Pretpostavljamo, da se stranačke plate dijele prema broju karaktera u saopštenju. Ali, nisu vas zato građani birali. Suprotno - zbog toga su vas kaznili. I kažnjavaće vas svaki put kada svoju sujetu, ego i prije svega umišljaj pretpostavite interesima onih koji su vas glasali", navode iz DPS-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.