OO DPS Kotor: Kome vjeruju Kotorani
DPS Kotor

OO DPS Kotor: Kome vjeruju Kotorani

Suviše često takozvane Demokrate ponavljaju frazu „povjerenje građana“, posebno imajući u vidu da ta floskula dolazi od nekoga ko je toliko puta iskrenuo istinu, da više ni sam ne zna što se zapravo dogodilo, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a Kotor.

Iz DPS-a podsjćaju da je na lokalnim izborima DPS osvojila  4014 glasova, a Demokrate 1801.

"Da vam malo pomognemo, jer vidimo da vam matematika nije jača strana: vaš rezultat je gotovo 2.5 puta manji od rezultata DPS-a. I to nije sve. Čak i kada vam se doda rezultat  DF-a, vašeg omiljenog koalicionog partnera koga se javno zgražavate, a intimno dijelite istu ideologiju, to je opet manje od broja glasova koji su građani dali DPS-u. Ukoliko dodate još i glasove vaših kontrolora iz redova SNP-a, svi zajedno jedva da imate nešto malo više glasova od nas.

Ako već govorite o rastu ili padu, evo i tu vas možemo malo podučiti: DPS je na lokalnim izborima 2016. imala 200 glasova i jedan mandat više nego na prethodnim!", saopšteno je iz kotorskog DPS-a.

Sa druge strane, kako kažu iz ove partije svjesni su da su Demokrate "osjetljive na konkretne brojeve i da od njih očajnički bježe nakon potpunog debakla koji su doživjeli u Mojkovcu, Cetinju, Petnjici i Tuzima".

"Ne treba da vas čudi takav ishod.  Očigledno se vaš učinak u opštinama koje ste privremeno preuzeli nadaleko pročuo. Tek sada znate koliko je pametno bilo što niste imali „petlje“ da izađete na izbore u Tivtu ili Nikšiću.

Dakle, ne treba da vas brinu statistički pomaci DPS-a. Ono što će vam presuditi biće glasovi Kotorana, koji će vas poslati u političku prošlost i prije nego što ste postali sadašnjost2, zaključuju iz kotorskog DPS-a.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.