Mesi iznenadio izjavom o sinu!
Antonela i Mesi

Mesi iznenadio izjavom o sinu!

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, Lionel Mesi, prije par dana dao je intervju za TyC Sports, a jedan je odgovor zapanjio sve.

Naravno, kada ste planetarno popularni jasno je da medije zanimaju i razne 'pikanterije' iz privatnog života.

Tako je i Mesiju stiglo pitanje novinara TyC Sportsa, o njegovim sinovima, Tiagu i Mateu.

'Tiago je fenomenalan. On je dobar i jako se lijepo ponaša, dok je Mateo potpuna suprotnost. On je jako zločest. Rekao bih da je pravi k***in sin', rekao je Mesi, uz veliki osmjeh, što sugeriše da nije mislio ništa negativno.

Čak takve riječi u javnosti mogu sugerisati kako sa suprugom Antonelom Rakuco ima sjajan odnos.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.