Ceca u društvu najpoznatijih crnogorskih kumova

Ceca u društvu najpoznatijih crnogorskih kumova

Svetlana Ceca Ražnatović našla se u društvu Pljevljaka Duška Šarića i Bjelopoljca Nikole Pekovića.

Pjevačica je otišla na večeru kod prijatelja Vladimira Matijaševića, direktora fudbalskog kluba Čukarički, sa sestrom Lidijom i zetom Predragom Ocokoljićem, gdje su već bili bivši košarkaš Partizana i jedan od najboljih centara NBA lige, kao i brat Darka Šarića.

Oni su se okupili u dnevnom boravku, a Ražnatovićka je sjedela do nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i bivšeg zeta Šabana Šaulića, Ivana Adžića, piše Kurir.

Ako je suditi po fotografiji koju je zabilježio neko od gostiju, a do koje je došao Kurir, djelovalo je kao da je pjevačica tu noć prvi put upoznala Pekovića.

13462812001ceca3privcecavladsporls

Izvor:Kurir

- Nikola izuzetno cijeni Cecu. Ona mu je omiljena pjevačica. Kad god nastupa u Crnoj Gori, on to ne propušta. Prošle godine se baškario u kraljevskoj loži, iz koje je gledao Ražnatovićku, a ovog ljeta je sjedio za glavnim separeom u diskoteci „Top hil“ u Budvi. I kad je pravio veselje povodom rođenja sina, poručivao je Cecine hitove - priča  izvor Kurira.

Inače, Peković i Šarić su prošlog ljeta postali kumovi i imaju zajedničke prijatelje, te nije čudno što su se zajedno našli u društvu s Cecom, koja Duška dugo poznaje.

Peković je poznat po tome što voli estradu i ne štedi pare kad su pjevači u pitanju. Među zvijezdama koje su zabavljale goste na njegovoj svadbi bili su Ana Bekuta, Miroslav Ilić, Romana Panić, Dženan Lončarević, Đani, Rada Sarić i trubač Dejan Petrović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.