Danilovgrad zaslužuje napredak
Danilovgrad

Čestitka povodom Dana opštine

Danilovgrad zaslužuje napredak

Datum na koji ste se, Danilovgrađanke i Danilovgrađani, izborili za slobodu, nesumnjivo zaslužuje da ga proslavljate i praznujete svake godine, kao i da se svakog 9. decembra prisjećate vrijednosti koje su vas ponukale na tu borbu, kazao je predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, čestitajući Dan opštone Danilovgrad.

Uz sve potencijale koje Danilovgrad ima, kako smatra Bečić, nedopustivo je da se u novijoj prošlosti nije našao datum koji bi dao još neki povod za zadovoljstvo u ovoj opštini.

becic

Aleksa Bečić

“Od jednog do drugog Dana opštine, uvijek ista tuga – Danilovgrad se napušta, pogotovo od strane mladih ljudi, izuzev u svečanim govorima nosilaca vlasti, kojima, valjda, praznična euforija na taj dan prekine dotok stvarnosti u vidno polje, usljed čega oni najednom počinju da vide realizovana obećanja i iskorišćene resurse u oblastima poljoprivrede, stočarstva, privrede ili turizma”, kaže Bečić.

Danilovgrad, svojim mjestom u istoriji, prema riječima lidera Demokrata, nikako nije zaslužio da njegov razvoj bude tek halucinacija opijenih vlašću u danima svečanosti.

“Danilovgrad zaslužuje stvarni napredak. Sa željom da ga što skorije i dostigne, njegovom građanstvu još jednom čestitam Dan opštine”, poručuje Bečić.

Popović: Važna uloga u crnogorskoj istoriji

Dan Opštine Danilovgrad čestitao je i lider Liberalne partije Andrija Popović.

andrijapopovic

Andrija Popović

Kao centar jednog od najplodnijih i privredno i prirodno najperspektivnijih krajeva Crne Gore, Popović kaže da je Danilovgrad uspio da očuva sve svoje resurse i garanciju budućeg razvoja u najboljem interesu kvaliteta života svih njegovih građana.

“Takva pozicija ovog grada obezbjeđuje generacijama koje dolaze mogućnost da u svom gradu razvijaju svoj posao i traže ličnu i porodičnu sreću i napredak. Danilovgrad je svojom ulogom kroz crnogorsku istoriju potvrdio takav svoj strateški značaj i ugardio sebe u temelje i istorijske i moderne, suverene i nezavisne, građanske države Crne Gore”, kaže Popović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.