Albanac pobjegao policiji i ostavio automobil pun droge, uhapšen jutros(FOTO)
Foto:Urava policije

Potjera u Ulcinju

Albanac pobjegao policiji i ostavio automobil pun droge, uhapšen jutros(FOTO)

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj su u pronašli i oduzeli oko 50 kilograma skanka.

Policajci su juče, 7. decembra, uperiodu od 20 do 22,20ha pratili putničko motorno vozilo, džip marke „Mitsubisi“, albanskih registarskih oznaka.

Oko 22,20h pokušali su da zaustave vozilo u mjestu Vladimirske krute, koje nije stalo na znak zaustavljanja već se udaljilo u pravcu Bara.

Granični policajci su krenuli u potjeru za ovim vozilom i u mjestu Dobre Vode pronašli automobil koji je bio parkirao na oko 2 km od magistralnog puta Vladimir – Bar.

Vozilo je bilo otključano, a u njemu se niko nije nalazio. Plicajci su u istom pronašli skank.

"O svemu su obaviješteni službenici Odeljenja bezbjednosti Ulcinj i Centra bezbjednosti Bar.  Policijski službenici su u vozilu „Mitsubisi“ pronašli dvije crne putne torbe u kojima se nalazilo 41 pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje, ukupne težine oko 49,8 kilograma a za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank", saopštila je Uprava policije.

Skank1

Droga pronađena u automobilu, foto:Uprava policije

Vozač automobila je pronađen i uhapšen jutros.

"Jutros, oko 07,30 časova službenici OGB Ulcinj su pronašli N.S. (37) iz Skadra, Republika Albanija, koji je, kako se sumnja, upravljao vozilom marke „Mitsubisi“. Na lice mjesta došli su i službenici Odsjeka za borbu protiv droge i CB Bar. N.S. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju policije.

Skank2

Foto:Uprava policije

Kako se dodaje, o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da mu se N.S privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo. 

Skank će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.