Još jedno vršnjačko nasilje: Dječaku stavili nož pod grlo
Ilustracija

U Elektrotehničkoj školi u Beogradu

Još jedno vršnjačko nasilje: Dječaku stavili nož pod grlo

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja odigrao se danas u Elektrotehničkoj školi "Stari grad" u Beogradu kada su nepoznati počinioci jednom dječaku (16) stavili nož pod grlo.

Kako Blic saznaje, u Ulici visokog Stevana na Dorćolu, u toku dana došlo je do sukoba nekoliko dječaka, pri čemu je jednom od njih nož stavljen pod grlo. Tinejdžer je prošao bez tjelesnih povreda, ali je pretpio veliki šok, te pozvao svoje roditelje, a oni Hitnu pomoć.

Iz Hitne pomoći potvrdili su da je njihova ekipa danas intervenisala u toj obrazovnoj ustanovi, ali ozbiljnih povreda nije bilo.

Ni roditelji ni zaposleni u školi nijesu željeli da o incidentu pričaju bez dozvole direktora, koji u toku popodneva nije bio dostupan za komentare.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.