Hrapović: 400. 000 eura za kupovinu magneta za pedijatrijske pacijente
Kenan Hrapović

Obezbijedilo Udruženje privrednika Abu Dabija

Hrapović: 400. 000 eura za kupovinu magneta za pedijatrijske pacijente

Ministar zdravlja Kenan Hrapović upoznao je javnost sa Informacijom o potrebi nabavke i obezbeđenju donatorskih sredstava za nabavku magneta MR Essenza 1.5T Tim + Dot za potrebe Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore, koja je usvojena na današnjoj sjednici, zajedno sa Predlogom ugovora o donaciji između JZU KCCG i Udruženja privrednika Abu Dabija.

„U uslovima ograničenih raspoloživih finansijskih sredstava koja se izdvajaju za zdravstvo, veoma je teško odgovoriti svim zahtjevima za nabavku neophodne medicinske opreme i aparata. Stoga, sa zadovoljstvom možemo reći da je Udruženje privrednika Abu Dabija obezbijedilo 400. 000 eura za kupovinu magneta za pedijatrijske pacijente. Već je uplaćeno oko 300. 000 eura na posebnom računu koji je KCCG otvorio za ove potrebe, a današnjim usvajanjem Informacije i Predloga ugovora od strane Vlade stekli su se uslovi za potpisivanje Ugovora o donaciji i obezbeđivanje preostalog iznosa potrebnih sredstava“, rekao je ministar Hrapović, izrazivši uvjerenje da će se novom opremom i aparatima najmlađim pacijentima u narednom periodu pružiti još kvalitetnija zdravstvena zaštita.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.