Pao seks u rijalitiju Zadruga, Luna se postidjela pa opet (VIDEO)

Pao seks u rijalitiju Zadruga, Luna se postidjela pa opet (VIDEO)

Dok ljušte krompir tokom osmočasovnog radnog vremena u fabrici “Zadruge”, takmičari razgovaraju o dešavanjima u kući, ali i nekim intimnim detaljima.

Minu Vrbaški, koja redovno ima seks pred kamerama sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, interesovalo je kada su to poslednji put učinili Luna Đogani i Sloba Radanović.

Blogerka se zamislila, pa iskreno odgovorila da je to bilo prije nedelju dana.

- Gledao sam! Svega mi na svijetu. Ima snimak - ubacio se novopridošli takmičar Nikola Arsić u razgovor, na šta ga je Luna šokirano pitala da li se šali sa njom.

Kako bi je uvjerio da priča istinu i da je njihova akcija emitovana na malim ekranima pitao je Đoganijevu da li želi da pred svima kaže ono što je ona tada pričala svom dečku, a ona ga je od sramote molila da o tome ne progovori ni riječ, prenose Novosti.

Alo piše da je posramljenost nije spriječila da ponovo krene u akciju.

Na sinoćnoj žurci, blogerka i pjevač su se osamili i krenuli u brzinsku seks akciju.

Vjerovatno su mislili da su pobjegli od kamera, međutim, to je u "Zadruzi" nemoguće. Ipak, oni su se na tavanu preustili strastima.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.