DPS Kotor: Ako Demokrate misle da nam pada rejting, možemo na izbore
DPS

Ko o čemu demagozi o poštenju

DPS Kotor: Ako Demokrate misle da nam pada rejting, možemo na izbore

Nakon niza apsurda i loših pokušaja obmane građana Kotora, Demokratama je i matematika slabija strana, pa su se zabrojali i svjesno negiraju činjenice, kazali su iz kotorskog odbora Demokratske partije socijalista.

"Prva i osnovna (činjenica) je da DPS bilježi konstantan porast povjerenja građana, što se za vas ne može reći.  Ako ćemo o brojkama 2012. smo u Kotoru imali 3845, a 2016. 4014 glasova, odnosno mandat više - sa 11 napredovali smo na 12 mandata. Osim što vam povjerenje kod birača pada, još brže padate vi u očima Kotorana, Neće vam osobe sa invaliditetom zaboraviti da ste na njihov međunarodni dan uništili rampu koja im je neophodna, ni građani da ste toliko neuki da ni semafor u Kotoru ne umijete da postavite. Ne možete sakriti da ono čime se bahato hvalite su zapravo dva  projekta koje smo mi osmislili, projektovali, obezbijedili sredstva, izabrali izvođače i uveli ih u posao. Malo vam je izgleda obmana, pa bez srama na svojim skupovima govorite da završavate zgradu za lica u stanju socijalne potrebe?! Vaših rezultata - nigdje, sem neukusnog hvalisanja tuđim djelima," rekli su iz kotorskog DPS-a.

Demokratska Crna Gora saopštila je juče da DPS "nije svjestan političkog potpopa koji im slijedi."

Kako smatraju u DPS-u, Demokrate nisu učinile ništa dobro za Kotor.

"Nepotističkom mrežom vas i vaših koalicionih partnera zaposjeli ste sva dobro plaćena mjesta u Opštini. I sada svi namireni i zadovojni, a grad propada. Podsjećamo da ste podmetnuli Vladimira Jokića, stranog državljanina za predsjednika Opštine, a kakvi su njegovi učinci svjedoči i to što Kotorani često navode da po šteti koju nanosi gradu on prednjači u odnosu na palminog surlaša. Uostalom, mi smo spremni da provjerimo vaše tvrdnje, skratimo mandate, izađemo na političku crtu i utvrdimo ko je koliko pao," zaključuju iz OO DPS Kotor. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.