Vatrena stihija u Herceg Novom progutala kuću do temelja

Ukućani spašeni

Vatrena stihija u Herceg Novom progutala kuću do temelja

Porodičnu kuću u naselju Nakićenovići, u zaleđu Zelenike, nešto prije 14 časova zahvatio je požar. Čitav objekat je izgorio, ali su, na svu sreću, ukućani spašeni.

"Odmah smo uputili tri cistijerne i jedno komandno vozilo. Riječ je o montažnoj kući, koja je kompletno izgorjela. Odmah smo obavijestili Centar bezbjednosti i Elektrodistribuciju da isključe struju", kazao je za Radio Jadran rukovodilac Službe zaštite i sasavanja, Zlatko Ćirović.

Uzrok požara, koji je poslije sat ugašen, nije poznat.

U toku je izviđaj pripadnika Centra bezbjednosti Herceg Novi. Radnici Crnogorskog elektrodistributvnog sistema su isključili struju na objektu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.