2 udesa na 100 metara razdaljine, ima poginulih
Ilustracija

Povrijeđeni leže na sve strane

2 udesa na 100 metara razdaljine, ima poginulih

Dva udesa dogodila su se na Obrenovačkom putu oko 17.20 sati, u kojima je više osoba povrijeđeno, a jedna je izgubila život.

"Ima dosta povrijeđenih, naše ekipe su vozile četvoro, jedno lice je preminulo", rečeno je iz Hitne pomoći za Telegraf.

Iz MUP-a Srbije potvrđuju ove podatke.

"U 17.20 kod skretanja za Železnik sudarila su se dva vozila, "golf" i "polo". Jedna osoba je preminula na licu mjesta, a osoba iz drugog vozila prevezena je na VMA. Posle toga, na oko 100 metara razdaljine dogodio se drugi sudar, u smjeru ka Obrenovcu, u kome su učestvovala tri vozila. Prema prvim informacijama, lakše su povrijeđena sva tri vozača", kažu iz MUP-a.

Kako je rečeno iz policije nema obustave saobraćaja, ali je otežano kretanje vozila.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.