Provalio u seks šop da ukrade lutku Doroti (VIDEO)
Foto: Youtube / Screenshot

Očajničke mjere

Provalio u seks šop da ukrade lutku Doroti (VIDEO)

Jedan seks šop u Australiji našao se na meti provalnika koji je bio spreman na sve samo da bi se dokopao lutke za seks.

Bezbjednosne kamere u Melbourneu snimile su lopova s fantomkom na glavi, koji je pomoću kliješta za sječenje žice i aparata za gašenje požara provalio u radnju. 

Nakon što je deaktivirao bezbjednosne barijere, ušao u prodavnicu i ukrao seks lutku Doroti vrijednu 4.500 dolara, muškarac je snimljen kako s lutkom pod rukom trči do svog kombija. 

"Doroti" je plavuša visoka 168 centimetara, teška oko 50 kilograma, a izrađena je od posebnih materijala koji oponašaju ljudsku kožu. 

Policija traži i lopova i lutku, i moli da im se jave svi koji imaju bilo kakve informacije o ovoj neobičnoj krađi.

Radio Sarajevo

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.