Putin u trci za još jedan mandat
Vladimir Putin

Potvrdio

Putin u trci za još jedan mandat

Predsjednik Rusije Vladimir Putin potvrdio je da će se kandidovati i na narednim predsjedničkim izborima koji se održavaju u martu, prenosi AFP.

Kako je rekao, on će se boriti za još jedan šestogodišnji mandat.

Putin je ranije najavio da će uskoro donijeti odluku, a rekao je da će prilikom odlučivanja uzeti u obzir nivo javne podrške koju uživa.

Putin je, na skupu u Moskvi kojem su prisustvovali mahom mladi ljudi, upitao prisutne da li podržavaju njegovu kandidaturu na izborima koji će biti održani u martu, prenosi Rojters.

"Da!", odgovorili su mu masovno prisutni, uz gromki aplauz.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.