Šćekić: Odluka o raspisivanju izbora nije nas zatekla nespremne
Drgaoslav Šćekić

Krajnje nekorektno to što ga Vujanović nije kontaktirao prije raspisivanja

Šćekić: Odluka o raspisivanju izbora nije nas zatekla nespremne

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić ocijenio je juče kao krajnje nekorektno to što predsjednik Crne Gore Filip Vujanović prije odluke o raspisivanju lokalnih izbora za 4. februar nije kontaktirao sa lokalnim rukovodstvom.

“Bilo je korektno da neko iz Vujanovićevog kabineta radi eventualnih konsultacija kontaktira sa čelnicima lokalne vlasti prije nego što se predsjednik Crne Gore odlučio da raspiše lokalne izbore. Prosto smo iznenađeni da je izostala takva vrsta komunikacije jer je to bio elementarni red”, naglasio je Šćekić.

On je kao nosilac liste koalicije „Zdravo Berane” na prošlim lokalnim izborima istako da, bez obzira na pomenute okolnosti, snage koje je do sada predvodio spremno dočekuju izbornu utakmicu.

“Odluka o raspisivanju izbora nije nas zatekla nespremne, iako je neko možda mislio da nas uhvati na prepad. Tim prije jer smo danas još jači nego prije četiri godine kada smo porazili DPS, a to je garant za ponovnu pobjedu. Tu jačinu smo stekli zahvaljujući predanom radu na stvaranju što boljih uslova za život svih građana i za zaustavljanje korupcije u lokalnoj upravi”, istakao je Šćekić.

On je uvjeren da će koalicija Zdravo Berane, sastavljena od SNP-a i Demokratskog fronta, i na predstojećim izborima nastupiti sa zajedničkom listom.

“Naravno da će biti pregovora i razgovora koji vode ka objedinjavanju svih političkih subjekata koji se nalaze na fonu politike koju je do sad većinski sprovodila koalicija „Zdravo Berane”. Tu postoji dobra volja da SNP ponovo nastupi u koaliciji sa Demokratskim frontom. No, ipak, te stvari će se detaljno definisati u narednom periodu i one ne zavise isključivo od SNP-a, nego i od stava drugih političkih činilaca”, kazao je Šćekić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.