Policajka se ubila zbog djevojke
Ilustracija

Tragedija u Srbiji

Policajka se ubila zbog djevojke

Policajka T. V. počinila je juče samoubistvo u svojoj kući u beogradskom naselju Kotež. Ona se na ovaj čin odlučila, navodno, zbog ljubavnih problema. Motiv samoubistva za sada nije potvrđen.

"Bila je nesrećna jer ju je djevojka koju je voljela ostavila i to nikako nije mogla da preboli. Nažalost, nije izdržala"  priča izvor Blica blizak preminuloj, koji je želio da ostane anoniman.

Kolege nesrećne djevojke pričaju da je bila vrlo odgovorna u svom poslu i teško im je da prihvate da se odlučila na taj potez.

"Ko god je poznavao, znao je da je bila vrlo posvećena službi. Niko nikada nije imao zamjerke na njen rad. Ne znamo šta se dešavalo u njenom privatnom životu, ali nikada nije dovodila partnere ni na kakve događaje. Bila je vrlo fina, poštena, prije svega odgovorna. Ne znamo da li je morao ovako da se završi njen život, jedne mlade i divne osobe" pričaju kolege.

Prema riječima izvora, ljubav prema uniformi naslijedila je od oca koji je radio kao saobraćajni policajac.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.