Demokrate: DPS nije svjestan političkog potopa koji im slijedi
Demokrate

Ni flomasteri vam više neće pomoći da zaustavite potop

Demokrate: DPS nije svjestan političkog potopa koji im slijedi

Demokratska Crna Gora saopštila je da DPS nije svjestan političkog potopa koji im slijedi.

Oni su reagovali na saopštenje DPS-a u kojem se navodi da se "manipulacijom poraz ne može pretvoriti u pobjedu."

"Gospodo iz flomaster organizacije DPS, da vas ne boli strmoglavi pad rejtinga, ne bi vi ni reagovali niti pokušavali od minusa praviti plus. Da vam Demokrate nisu pomrsile račune i da nijeste svjesni političkog potopa koji vam slijedi, ne bi vi serijom saopštenja pravdali gubitke koji su vidljivi svakom građaninu Crne Gore. Ono što ste silom postigli u vašim nekada uporištima, nije nikakva pobjeda, već posljednji trzaj. Kada ste istopljeni u mjestima gdje ste nekada bili najjači, šta vam tek slijedi u drugim gradovima znate i sami, pa otuda progovara strah.  Kada se vaš sunovrat pretvori u brojke, to izgleda ovako: U Tuzima ste pali za 764 glasa, a u Budvi za 1377 glasova, u Herceg Novom ste imali 900 glasova manje, a u Kotoru 1000 glasova manje. Na Cetinju ste oslabili za cijela  tri mandata. Boli vas to što ste od pojave Demokrata u 7 gradova oslabljeni za 4816 glasova. Boli vas što već sada znate koliko smo vas oslabili u Podgorici, Pljevljima, Baru i drugim gradovima. Strah vas je kada vidite na stolu vaše procjene koje sadrže sve same minuse i strelice  na dolje. A koliko ćemo vas tek istopiti na izborima koji predstoje uvjerićete se za nekoliko mjeseci. Možemo vam samo reći, toliko da će to biti vaš izvjestan politički kraj", navodi se u saopštenju Demokrata.

U saopštenju Demokrate poručuju DPS-u " i zato nema tih matematičkih računskih operacija koji vaš minus može pretvoriti u plus."

"I sljedeći put, prije nego što odlučite da nam se javno obratite, morate znati da Demokrate politiku vode istinom, i nema te sile i nevolje koja bi nas natjerala da se služimo vašim načinom borbe, koji je sve samo nije istina. Znamo, navikli ste na flomastere raznih boja, ali ni oni vam više neće pomoći da zaustavite potop, kao što vam nisu ni selotejp trake pomogle da sakrijete istinu", kazali su iz Demokrata.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.