Šešelj pobijedio rak debelog crijeva: Ubio sam i Tomu i Vučića
Vojislav Šešelj

Šešelj pobijedio rak debelog crijeva: Ubio sam i Tomu i Vučića

Lideru SRS-a u Srbiji, Vojislavu Šešelju, rak debelog crijeva utvrđen je dok je bio u Hagu, a zbog toga je i ranije otpušten iz zatvora pa je hašku presudu dočekao doma.

Srpski dnevne novine Kurir  su na svojoj naslovnici u ponedjeljak objavile vijest kako se Šešelj izliječio. Rezultati pretrage ostavili su doktore u čudu jer prema njima nema ni traga raku niti metastazama i sada je Vojislav Šešelj potpuno zdrav čovjek.

Šešelj je Kuriru ispričao kako mu je pošlo za rukom da potpuno pobijedi smrtonosnu bolest.

"Bio sam prije desetak dana na pregledu i skener je potvrdio da nema ni traga metastazama na jetri. Sjećate se da sam vam pričao da su bile kalcificirane, što znači da su takoreći opkoljene i da miruju… Nisu rasle, ali su bile tu. To su one koje sam zvao Toma i Vučić. Sada ni njih više nema, ubio sam i Tomu i Vučića”, rekao je Šešelj Kuriru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.