Savršen napitak koji topi masne naslage
Ilustracija

Savršen napitak koji topi masne naslage

Ovo je izvrsna kombinacija svežih sokova, koji će vam pomoći da tokom cijelog dana budete živahni, puni energije i nadoknadite nedostatak vitamina i elemenata u tragovima i normalizujete metabolizam.

Potrebno je:

2 šargarepe

2 velike jabuke

2 stabljike celera

1 kašika limunovog soka

2 cm korena đumbira (oko 10 g)

Ova predivna vitaminska smjesa se savršeno uklapa u vašu svakodnevnu ishranu i imaće pozitivan efekat na probavu. Ako je sok previše gust, možete ga razblažiti sa malo vode (samo nekoliko kašika vode za čašu soka)

Voće i povrće temeljno operite, očistite i isjeckajte na komade, tako da mogu da uđu u otvor sokovnika. Za čišćenje đumbira koristite običan nož. Iscijedite svo voće uz pomoć sokovnika. Soku od đumbira, jabuke, šargarepe i celera, dodajte malu kašiku limunovog soka, promiješajte i uživajte u ukusnom vitaminskom koktelu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.