Bogetići: U udesu povrijeđene četiri osobe
Foto: onogost.me

Bogetići: U udesu povrijeđene četiri osobe

Dvije osobe su teže, a dvije lakše povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Bogetićima.

U nezgodi u kojoj su učestvovala dva vozila, sa težim povredama prošao je Nikšićanin Dragomir Ćalasan (62) koji je upravljao golfom 5. On je tom prilikom zadobio lom lombalnog pršljena, a Podgoričanka Stanka Čović (55), koja je upravljala Opelom karavan, lom prsta, piše portal Onogošt.

Dijana Grbić (44) i N.B. (13) bili su sa Ćelasanom u vozilu i prošli su sa lakšim tjelesnim povredama.

Čovićka se, prema nezvaničnim saznanjima, kretala iz pravca Podgorice kada je na put izletjela lisica. Kako nije uspjela da zakoči na vrijeme, prešla je u suprotnu kolovoznu traku i sudarila se sa Ćalasanom.

Uviđaj je obavljen, a povrijeđenima je ukazana pomoć u Opštoj bolnici Nikšić.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.