Dačić pjeva na Kopaoniku, foto: Tanjug/RTS

Opet ga ponijela atmosfera

"Pukni zoro" u izvođenju Ivice Dačića (VIDEO)

Svečanoj večeri koju je predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, upriličio na Kopaoniku, za 580 članova podmlatka te stranke prisustvovao je, između ostalih, i Ivica Dačić. Lidera socijalista opet je ponijela atmosfera pa se latio mikrofona.

Svečanoj večeri prisustvovali su šef diplomatije i lider socijalista Ivica Dačić, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i državni sekretar u Ministarstvu inostranih poslova Ivica Tončev.

U jednom trenutku, u opuštenoj atmosferi, Dačić se latio mikrofona i otpjevao "Pukni zoro" i još nekoliko pjesama. Bilo je i zajedničkog slikanja sa mladima Dačića i Markovića.

Pozdravljajući mlade, koji će danas na Kopaoniku imati Izbornu skupštinu, Marković je istakao da su oni došli iz 103 opštine Srbije i time pokazali da „politika nije samo u Beogradu“.

Marković je objasnio i zašto je izabran Kopaonik: „Imamo šest narodinih poslanika i od tih para koje stranka dobija od države, ne štampamo majice, ne kupujemo i pokanjamo olovke, upaljače, kačkete... To su pare vaših roditelja iz poreza koji su oni platili državi“.

Na izbornoj Skupštini podmlatka JS, uz glavni odbor, predsjednika i zamjenika predsjednika podmlatka, biće izabran i 21 potpredsjednik, precizirao je Marković.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.